spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Påmelding fotballskolen
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Svak kamp ga stortap for Innstranden PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
12.10.2004

Are Johannessen med god kamp i Bodø.

Trasig forestilling av oss etter 0-7 i returkampen. Skuffelsen gjelder ikke selve tapet, men det var måten det kom på som skuffet.

Svak innstas, tafatthet og manglende vinnervilje preget laget vårt. Det virket som om man ikke trodde på seier eller kanskje var ønsket om opprykk i virkeligheten ikke til stede.

Om kampen er det ikke så mye å skrive om. Resultatet taler for seg selv. Vi var sånn noenlunde med i de første tjue minuttene og vi skapte også sjanser til scoringer, men da Innstranden gikk opp til 1-0 etter corner midtveis i første omgang meldte vi oss ut av kampen og kom aldri senere med igjen. Det hele ble en kamp om å begrense nederlaget. Bare Are Johannessen viste ordentlig vilje og innsats. Han gjorde en flott kamp.

Til tross for 1-1 i hjemmekampen fikk vi sett hvor gode Innstranden var. Resultatet "løy" litt om den kampen. Vi kunne fort gått på en smell hjemme også hvis Innstranden hadde hatt "stang inn".

Men vi tapte søndag for et meget godt Innstranden-lag. Ingen skam å tape for det laget som sikkert er Nord-Norges beste i 3.divisjon. Kanskje de er topp 5 i divisjonen på landsbasis.
De imponerte med tempo, styrke og godt pasningsspill. Her var de oss helt overlegne. Laget kommer sikkert til å hevde seg godt i neste års 2.divisjon.
Skal man ha noe å gjøre i den divisjonen må man være i nærheten av det nivået Innstranden er på ellers er det returbillett etter ett år.

Men utgangspunktet for Innstranden og oss er også totalt forskjellige. Innstranden trener 4-5 ganger i uka med alle spillerne, mens vi bare har et par treninger i uka og nesten aldri fellestreninger pga at våre spillere bor spredt omkring i Troms fylke og i Narvik. Det er egentlig rått parti.

Vi skal tross tapet i kvaliken være kjempefornøyde med sesongen. Seier med 12 poeng i serien er utrolig og vi har oppnådd mer enn vi kan forlange.

Tusen, tusen takk til spillerne, trenerne og lagleder for det vi har fått oppleve i år.

 

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
a-laget 1988.jpg
Avstemning

Copyright © 2018 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS