spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Snudde til seier PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
26.09.2017
 stlbrott_24.09.2017_jonas_rasmussen_-_425__foto_svein_b_simonsen.jpg
 Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord – Stålbrott/Sortland 2   3-2 (0-1)
Sletta stadion
Dommer: Simen Albrigtsen Eilertsen, IF Kilkam
Tilskuere: 31

Været: Klart, sol 11 grader

Målene:
  2.min. 0-1 Adrian Øyan
48.min. 1-1 Jonas Rasmussen
49.min. 2-1 Viktor Framvik
68.min. 3-1 Jonas Rasmussen
80.min. 3-2 Adrian Øyan

 

Grovfjords lag
 Nr
 Navn
 Bytter
 Kort
 25  Odd Magne Myre
   
 15  Jacob Kulseng-Hansen
 82.min
 
   2
 Jostein Kajander
   
 13  Erling Eriksen
 65.min
 Gult
 12  Tor Andre Hansen
   
 16  Magnus Johnsen
   
  8
 Even Bjørnå
   
  6
 Sindre Brandsegg
   Gult
 22
 Jonas Rasmussen
 77.min/Inn 82.min
 
 11
 Viktor Framvik
   
 19  Andreas Martinsen
 46.min/Inn 65.min
 
   Innbyttere    
 17  Martin Berg
 46.min
 
 21  Joacim Martinsen
 77.min
 


Grovfjord fortsetter sin fine trend og sørget i ettermiddag for at høstens store overraskelse, Stålbrott (kun ett tap å sine siste ti kamper) måtte reise poengløse fra Sletta og samtidig overlate fjerdeplassen til oransjetrøyene.

Selv om resultatet er knepen seier var det hjemmelaget som hadde kontroll på oppgjøret og mer eller mindre styrte kampen fra start til slutt. I første omgang befant spillet seg stort sett mellom 16 m og lite skjedde foran målene, med ett unntak. Bare vel halvannet minutt var spilt da Tor Andre Hansen, tilsynelatende med full kontroll, bare skulle slå ballen tilbake til egen målmann. Men pasningen var for svak og Adrian Ibrahim Øyan snappet tilbakespillet foran en utrusende Odd Magne Myre, rundet grovfjordkeeperen, og fra skrått hold trillet han sikkert ballen inn i det tomme målet

Skjedde lite i første halvdel tok kampen seg stort opp etter hvilen, med et mer offensivt, løpsvillig og aggressivt Grovfjord-lag.  Slettaguttene fikk større overtak allerede fra dommeren blåste i gang omgangen, og trykket mot Stålbrott-målet varte gjennom alle de siste førtifem.

Etter to tidlige mål fra kort hold av Jonas og Viktor, etter oppspill sentralt i banen, var hjemmelaget i føringen og som i praksis aldri så seg mer tilbake.  Vel tjue minutter var passert kom fortjent også det tredje da Jonas skled inn et overlegg fra Viktor på bakre stolpe. Dermed passerte også Jonas sitt faderlige opphav, Hugo, med flest seriemål for Grovfjord, (26 - 24).

To minutter senere burde kampen definitivt vært punktert da Viktor ble frispilt  på omkring 7-8 m. Men for mye kraft og ønske om kremmerhus gjorde at ballen i stedet ble blåst over målet til
Stålbrott.

Med to minus i sekken var eneste håpet for Sandnes-gutta å ta litt mer sjanser. Laget flyttet seg høyere, men ga samtidig større muligheter for Grovfjord til å spille i bakrom. Dette ble også resultatet flere ganger. Spesielt på venstresiden hvor en løpshissig og arbeidsom Viktor hele  tiden tok initiativ og utfordret stålbrottforsvaret gang på gang.

Hvor mange innlegg fra sin kant han serverte foran Sandnes-målet vites ikke. Utenom den tredje scoringen var det imidlertid sjelden lagkameratene var på riktig plass når ballen ble slått inn og forsøkene rant ut i ingenting.

Men som vi vet, ingenting er avgjort før dommeren blåser av. Og det var ikke fritt for at det ble litt nervøse rykninger da Stålbrott reduserte omkring 10 minutter før slutt da Øyan var frampå med et skudd som gikk via foten til en grovfjordforsvarer og i bue over Odd Magne i grovfjordmålet.

Men nærmere kom aldri vesterålingene. Grovfjord fortsatte å pushe de siste minuttene, men det ville seg ikke mer til tross for sjanser.

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
a-laget 1988.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS

XL-Bygg Skjærran Byggevare