spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Slet seg til seiermot Medkila PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
10.09.2017
 medkila_09.09.2017_jostein_kajander_utligner_-_425.jpg
 Jostein Kajander, th, nikker inn utligningen i oppgjøret som endte 2-1 til hjemmelaget.

4.divisjon avd. Hålogaland

Grovfjord – Medkila  2-1 (0-1)
Sletta stadion
Dommer: Michael Wikestad Pedersen, IF Kilkam
Tilskuere: 34
Været: Sol, lettskyet, sterk østlig vind,  11 gr


Målene:
40.min. 0-1 Magnus Samuelsen
64.min. 1-1 Jostein Kajander
78.min. 2-1 Andreas Martinsen

Ingen kort til Grovfjord


 

Grovfjords lag
Nr
 Navn
 Bytter
 1  Karl Harald Bruun
 
 13  Erling Eriksen
 87.min
  4
 Eirik Christensen
 
  5
 Stian Christensen
 46.min
 16  Magnus Johnsen
 
 23  Stian Eilertsen
 
  8
 Even Bjørnå
 
  6
 Sindre Brandsegg
 
 11  Viktor Framvik
 
  3
 Jostein Kajander
 
 22  Jonas Rasmussen
 64.min
   Innbyttere  
 19  Andreas Martinsen
 46.min
 21  Joacim Martinsen
 64.min
  2
 Ronny Pettersen
 87.min

   

Sliteseier

En noenlunde jevnspilt kamp hvor hjemmelaget viste to utgaver av seg selv. Den første kunne publikum bivåne som noe av den svakeste utgaven av grovfjordlaget hittil i år, hvor svært lite av det vi har vært vant med å se var fraværende.

Det meste manglet i spill og prestasjoner Tafatt, rotete og manglende aggressivitet er noen av stikkordene som kan brukes i denne sammenheng, og når disse egenskapene ikke er til stede hjalp det lite hvor mange cornere og innkast utenfor motstanderens 16 m hjemmelaget spilte seg til.

Store sjanser, til tross for de mange dødballmulighetene, kunne telles på èn finger. Men den ene var til gjengjeld svært stor og det er merkelig at Jonas ikke fikk ballen mellom stengene fra knappe 2 m. Men forsøket var nok symptomatisk for det spillet laget presterte de første førtifem.

Til gjengjeld viste Medkila effektivitet da et innlegg fra sidelinja ble spilt opp i grovfjordboksen og hvor Magnus Samuelsen tok ned ballen, dro seg fri fra en forsvarer, og enkelt baket kula i nettaket fra kort hold. Utover scoringen hadde bortelaget en stor sjanse tidlige i kampen,men som Kekk reddet.

Heldigvis var det en helt annen utgave av hjemmelaget som løp ut på gressmatta etter pausen. Det var helt tydelig at den svake innsatsen fra første omgang skulle revansjeres og at mål og poeng skulle hentes. Etter en noenlunde jevn innledning tok de oransje etter hvert over føringen og spillet i kampen. Gutta kjempet bedre, løp mer, større innsats og aggressivitet i duellene gjorde at hjemmelaget maktet holde laget høyere i banen og trykke de helhvite inn mot eget forsvarsområde.


Imidlertid ble det ikke skapt så mange klare og store sjanser av overtaket, men jo oftere inne i boksen til motstanderen og med høyere intensitet i spillet vil mulighetene dukke opp – som en konsekvens av dette.

Etter ikke å skapt noe av de mange hjørnesparkene i første omgang skulle utligningen komme etter ett av de første i andre. Presist innlegg på bakre stolpe, og der dukket selvfølgelig veteranen og ringreven, Jostein Kajander, opp og headet ballen i mål og Grovfjord hadde for alvor meldt seg på i kampen om seieren.

Hjemmelaget fortsatte å ha styringen på kampen også etter utligningen og var mange ganger nære på å spille seg til muligheten som kunne gi scoring og evt. seier.  Etter mange bra forsøk, spesielt på venstre side, hvor Viktor ofte var på løp, skulle det lykkes for Grovfjord. Ballangengutten dribler seg forbi to-tre medkilaforsvarere og legger inn et perfekt legg foran kassa. Denne ganger er det Andreas «dukk opp» Martinsen som er først på bakre stolpe og enkelt kan styre ballen inn i det tomme målet. 

I minuttene som følger synes det som om slettalaget enkelt vil styre kampen inn til seier. Men helt mot slutten våkner Medkila, kaster all forsiktighet over bord for mulig komme tilbake og hente poeng igjen.  Ingenting å tape og alle mann i angrep ble parolen de siste minuttene.
Og det var ikke langt unna at denne taktikken skulle lykkes, for sjansene bød seg, men iherdig innsats og offervilje i de bakre rekkene hos hjemmelaget og marginer i mot for harstadlaget slapp Grovfjord med skrekken og gutta kunne juble skikkelig for sin første seier på èn måned (sist hjemme mot SOiF).

Fra å ligge under for så å snu og vende kampen til seier er de morsomste, selv om det  mange ganger er frustrerende og sliter på nervene.


Trener Steinar Johannessen var selvfølgelig fornøyd med poengene. Men også han var litt oppgitt av kampstarten:
-Første omgang var forferdelig, ballen var mer i lufta og det var upresise pasninger. Vi ble med på mye av medkilaspillet.og det var den klart dårligstge første omgang vi har hatt i år.

Men i andre omgang hevet vi oss og etter ca 15 min begynte spillet å sitte. Vi fikk Viktor mer og mer involverrt og han skapte sjanse på sjanse etter hvert, så totalt synes jeg det var en fortjent seier.
Seieren i dag betød at Grovfjord snek seg forbi Ballstad, Morild og Stålbrott på tabellen og igjen overtok fjerdeplassen, dog med èn kamp mer spilt enn sistnevnte.


Tabell og resultater

  


 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
a-laget 1988.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS

XL-Bygg Skjærran Byggevare