spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Vårens siste hjemmekamp PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
17.06.2017
harstad_b_hjemme_19.08.2015_viktor_skyter_i_tverrliggeren_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg

når Grovfjord tar i mot Harstad B på mandag.
Bildet fra et tilsvarende oppgjør i 2015.

Grovfjord – Harstad B, Sletta stadion  mandag 29.juni kl 1900
Dommer: Magne Johansen, IF Kilkam

Status
Vi nærmer oss halvspilt serie og tabellen begynner så smått og «sette seg» kan det se ut til. Det vil si at vi kanskje aner hvor på tabellen de enkelte lagene ser ut til å kunne komme til å plassere seg.

Selvsagt er det for tidlig å felle bastante dommer over lagenes stoppested.  Men den absolutte toppen vil mest sannsynlig inneholde lagene Lofoten, Melbo, Leknes og SOIF.  Mye rart skal skje utover i sesongen om vi ikke finner serievinneren her.

Pr. i dag virker Lofoten sterk og har satt seg i  pole position og styrer selv løpet. Men ennå skal mange og spennende kamper avvikles før vinneren kan kåres.

Solide og gode prestasjoner av Grovfjord den siste tiden har gitt syv poeng og ført laget opp i midtsjiktet. Særlig ser det ut som om  forsvarsrekka  har  tatt ytterligere steg i år i forhold til i fjor, er mer kompromissløse i sitt spill og bedre organisert og samkjørt. Dette danner basisen i spillet og er også nøkkelen til godt og effektivt angrepsspill.Det er derfor ingen tilfeldighet at Grovfjord kan se ut til å etablere seg på tabellens midtbane.

Imidlertid er avstanden  til enda bedre plassering kort og med samme  innsats og guts som hittil er det mulig å klatre ytterligere.. Men samtidig er det også viktig å være oppmerksom på det er sultne lag i hælene som  mer enn gjerne ønsker å true vår posisjon.
Ikke minst dagens motstander som noe overraskende befinner seg på tabell-halen. En posisjon neppe klubb og lag er fornøyd med.  Så pass på, gutter!

Overgang
Klubbens nye tilvekst, Jostein Kajander, har fått flere og rosende omtale, både som spiller og menneske, på klubbens FB-side etter overgangen til oss. Vi i Grovfjord er helt sikre på at han kommer til å bidra positivt både på og utenfor banen for klubben, men uten at vi skal legge for mye ansvar og for store forventninger på hans skuldre i denne sammenheng. Det vil ikke være riktig og fair overfor spilleren.

Han kommer til klubben med de forutsetninger han sportslig i dag innehar. Kanskje den viktigste egenskapen han har med seg i bagasjen er en positiv og inspirerende holdning som innvirker på de øvrige spillerne og støtteapparat, bare ved sin tilstedeværelse.

Vi i Grovfjord er i alle fall glad for at lofotværingen valgte vår klubb når han bestemte seg for å fortsette sin fotballkarriere. Velkommen skal du være!

 

Jubileum
I morgen, søndag 18.juni, er det nøyaktig 50 år siden Grovfjord spilte sin første hjemmekamp på Sletta. Den gang en svært løs grusbane og på en dag da himmelens sluser åpent seg.

Motstander var Hagakameratene fra Gausvik/Sandtorg. Hjemmelaget var favoritter etter en oppløftende start med to seirer og en uavgjort i sine bortekamper. Men laget måtte slite for å innfri hjemmepublikums forventinger. Det endte likevel med en knepen seier 2-1.

På motstanderlaget spilte den gang en svært ung Geir Haukebøe. Han flyttet omkring 1980 til Grovfjord (pga jobb), og har siden vært en aktiv og drivende ildsjel på flere områder for idrettslaget.

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
ballstad hjemme redning foto svein b simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS