spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Nær seier mot seriefavoritt PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
06.06.2017
melbo_05.06.2017_stian_christensen_ml_1_-_423-2__foto_svein_b_simonsen.jpg
Jubel hos grovfjordspillerne etter at Stian Christensen har gitt hjemmelaget ledelsen 1-0 mot Melbo.

4.divisjon avd. Hålogaland

Grovfjord - Melbo 2-2 (0-0)

Sletta gress
Dommer: Knut Børre Wahlquist, FK Landsås
Tilsk.: 44 bet

Været: Lettskyet, ca 13 grader

Målene:
51.min. 1-0 Stian Christensen
56-min. 1-1 Yngve Steinum
81.min. 2-1 Stian Christensen (str)
84.min. 2-2 Ruben Tollefsen

Grovfjords lag
Nr
Navn
Bytter
Kort
  1  Karl Harald Brun
   
  2  Isak Kulseng-Hansen
   
  4  Stian Christensen (K)
   
  5  Eirik Christensen
   
 13  Erling Eriksen
 70.min  Gult
 11  Viktor Framvik
   
 12  Tor Andre Hansen
   
  8  Even Bjørnå
 77.min/90.+2  
  6
 Sindre Brandsegg
 90.+2  Gult
 16  Magnus Johnsen
   
 19  Andreas Martinsen
 66.min  
   Innbyttere    
 22  Jonas Rasmussen
 66.min
 
 18  Ola Hoff Svendsen
 70.min
 
  9
 Simen Bjøri
 77.min  
  3
 Daniel Pedersen
   
  21
 Joacim Pedersen
   

 


 terning_4-2.jpg Grovfjord var så nære, så nære å påføre Melbo dets første nederlag i årets serie. To ganger ledet hjemmelaget det spennende og fartsfylte oppgjøret og derfor føles litt surt rett i etterkant og ikke makte å stå løpet helt ut

.

Men nå det er sagt skal vi samtidig være fornøyd med innsatsen gutta la ned i dag og prestasjonen var nok en gang av godt merke når de oransje sørget for at Melbo knapt skapte en eneste målsjanse etter spill i løpet av 90 minutter.

Ikke fordi at Grovfjord heller truet melbomålet så mye utenom faste oppstillinger etter som alle fire scoringer kom etter dødballsituasjoner.
Fire poeng på de to kampene i pinsen bekrefter at Grovfjord har et solid mannskap og at laget så absolutt hører til i midtsjiktet på tabellen.

Etter å tilbragt syv kamper i «utlendighet» var det godt endelig å være tilbake på egen arena, kjenne lukta av spirende gress og ta og føle på de naturgitte omgivelsene, banens tradisjon og historie som om vel 14 dager (18.juni) kan markere 50 år for den første avviklete kampen på arenaen.

Spillet i kampen ble litt preget av en bane som var noe ujevn og bare flekkvis hadde grønn farge. Men det la ingen demper for innsatsen og viljen fra begge lags side i ønsket om å vinne og sikre seg tre verdifulle poeng.

Den første halvtimen i kampen hadde, for anledningen, de hvitkledde initiativet og spesielt aktiv var laget på venstresiden hvor mange av angrepene ble startet. I det siste kvartere kom Grovfjord mer med og var fullt på høyde med sine motstandere sluttperioden.

Felles for begge lagene var den solide deffensive jobbinga som ikke tillot motstanderen slippe til i farlige posisjoner. Et hvert forsøk ble effektivt stoppet før store målsjanser oppstod, og det ble vel knapt talt noen reelle målsjanser de første førtifem.

Etter en noenlunde jevnt inngang på andre omgang overtok et innsatsfylt og angrepsvillig grovfjordlag mer og mer av banespillet, men overtaket ga imidlertid ikke de store mulighetene og det måtte dødballer for å løse opp målknuten for at kampen skulle få sine scoringer.

En av sjargongene i fotball heter «mål etter mål», og hjemmelaget fikk kjenne påå i ettermiddag hva det vil si.

To ganger var de oransje i føringen, men Melbo kom ajour få minutter senere ved begge anledninger.  Stian Christensen som ble dagens tomålscorer headet inn et cornerinnlegg fra Magnus tidlig i andre omgang, men gleden og håpet varte bare fem minutter. Da svevde Yngve Steinum høyest på bakre stolpe og nikket inn utligningen, også dèt etter hjørnespark -  og lagene var like langt.

Viktor hadde mange oppløp og forsøk på sin venstre side gjennom hele kampen, men han måtte vente til 80 minutter var passert før arbeidet han la ned skulle gi resultater.

Som vanlig løp opp langs stripa, vending 90 grader inn i feltet hvor han ble lagt i bakken og udiskutabel straffe.
Iskaldt satte Stian C ballen i nettaket og et berettiget håp om full pott denne pinsehelga. Men vi var ikke årvåkne nok, minutter senere, i en situasjon på et frispark innslått i feltet fra høyre kant. Første forsøk ble ryddet unna, men returen som kom var Ruben Tollefsen først på og fra omkring 6-7 m kunne han banke inn utligningen og sluttresultatet.

Også en av grovfjordtrenerne, Hege Christensen, syntes det var litt irriterende og ikke holde på ledelsen, men hun var likevel relativt fornøyd med uavgjort i den jevnspilte kampen. Fire poeng på to dager smakte også godt, og ikke minst var det deilig å være tilbake på eget gress.

Resultater og tabell

 

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
ansiktet i nova foto svein b. simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS