spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden arrow Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Kortreist bortekamp PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
26.05.2017
medkila_b_markus_svendsen_foto_svein_b_simonsen.jpg
Sist Grovfjord møtte Medkilas A-lag var i 2012. Her er Markus Hoff Svendsen i aksjon i bortekampen mot harstadlaget samme år.

Søndag 28.mai kl  1500  Medkila – Grovfjord, Medkila kunstgress

Omkring en fjerdedel av seriespillet er nå unnagjort og selv om kampantallet varer noe begynner kanskje en tabelltendens å ta form.
Det som pr i dag er iøynefallende lesning av tabellen er at lagene fra Lo/Ve dominerer og har etablert seg som topp seks. Bare Stålbrott henger litt etter sine kolleger fra området.

Et lite tankekors for lagene fra Sør-Troms, og med Ofoten ute av dette bildet ser det unektelig tynt ut fra vår region på øverste kretsnivå. Hva gjøres i vest som vi i vårt område ikke makter i samme grad? Utgangspunktet skulle ikke være dårligere her enn i Lo/Ve.

Det kan ikke gjenspeiles i befolkningsmengde, fotballanlegg eller øvrige ressurser. Da gjenstår faktor X - viljen, ønsket og lidenskapen. Så kan vi lure på hvorfor disse egenskapene evt. er større i vesterled enn her i vårt område.   I skrivende stund besitter faktisk laget fra landsbyen på yttersia Andøya andreplassen, a poeng med Lofoten. Et paradoks!

Grovfjord møter denne runden et på forhånd antatt topplag og som det var ventet skulle posisjonere seg slik. Men resultatene for hvittrøyene har så langt vært variable og med tre strake tap i sine siste kamper er laget så vidt foran Grovfjord på tabellen i øyeblikket.

Overraskende tap for bykollega og nabo Landsås (0-1) ble fulgt opp med 0-4 for Skånland på hjemmebane. Iflg. rapportene gjorde laget imidlertid en god prestasjon i bortekampen mot Lofoten (1-2) i dag. Det må forventes revansjesugne spillere som ønsker å rette opp inntrykket når oransjetrøyene stiller opp på andre banehalvdel søndag.

Også Grovfjord gjorde en god figur, i hvert fall var viljen upåklagelig, da våre gutter var i Kabelvåg for en uke siden. Til tross for 0-3 var det likevel med en god følelse laget returnerte hjemover med viten om at vi gjorde vårt beste.
Med lignende helhjertede og oppofrende innsats i bunn mot de helhvite, og med fullt mannskap, bør det være håp om å kunne være med å kjempe om alle poengene mot Medkila.

Dommer: Reinulf Svendsen, Bjerkvik IF

Resultat sist tilsvarende kamp: 7-2 i 2012  (Medkila A)

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
boknakaran julie a. norman bilde 3 foto svein b simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS