spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Tøff oppgave PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
19.05.2017
lofoten_borte_20.06.2015_mange_cornere_-_423_foto_svein__b_simonsen.jpg
får Grovfjord når laget møter Lofoten på bortebane i morgen ettermiddag.


Det blir ingen lang hvile etter oppgjøret mot SOIF for to dager siden.  Allerede førstkommende lørdag er Grovfjord på reisefot og skal opp til eksamen når laget møter en av divisjonsfavorittene, Lofoten, på bortebane.
Ett rødt kort (Erling) og fire gule til Grovfjord på tirsdag var i meste laget i en kamp som egentlig var fairspilt, men hvor litt overivrige grovfjordgutter i noen enkeltsituasjoner så ut til å hadde tatt for mye Møllers tran. Dermed måtte dommeren ned i lommene sine.

Ingen av våre gulgutter må stå over dette svært utfordrende oppgjøret på Kabelvåg kunstgress. Men krigeren Erling er selvfølgelig nødt å sone. I skrivende stund vites ikke hvor mange kampers karante utvisningen vil medføre. Vi får ta til etterretning utfallet i saken når den er behandlet av fotballkretsen.

Var det mange kort i vår kamp 16. mai viftet de like mye og tett som flaggene i et 17.maitog i «gigantmøtet» mellom Lofoten og Melbo samme dag.  Bl.a to røde til de blå, i tillegg til syv gule totalt for begge lag.

Sistnevnte lag hadde allerede vært involvert i to kamper hvor to spillere hos motstanderne (Stålbrott/SOIF) var nødt å forlate banen før sluttsignalet. I det dramatiske og spennende toppoppgjøret i Lofoten var det imidlertid to blåtrøyer som ikke fulgte regelboka til punkt og prikke. Dermed var moroa over for disse hadselgutta.  Var det et slags karma som slo inn her, mon tro?

Grovfjord leverte en ok forestilling mot SOIF på festkvelden, men heller ikke noe mer. Laget valgte å legge seg lavt for å unngå bli overspilt sentralt og kanskje komme i undertall foran eget mål.  Det var litt tafatt å se på for tilskuerne, men mulig taktikken trenerne la opp til var det riktige i denne situasjonen.
Av erfaring vet vi at lag får sine muligheter i løpet av 90 minutter nesten uansett hvordan et kampbilde er. Og det var nettopp det som skjedde på Skånland kunstgress. SOIF hadde ballen mye, men sjansene stod ikke i forhold til ballinnehavet og når bortelaget maktet utnytte sine sjanser ble det også poeng med hjem.

Foruten missen i første kamp, mot Leknes, har Lofoten rettet opp skuta igjen selv om det var hårfint at laget fikk det ene poenget mot Melbo (straffe seks minutter på overtid).
Lofoten må i dette oppgjøret finne seg i et relativt klart favorittstempel og for Grovfjord er det en primær oppgave å ha oversikt over hvor spesielt Christian Holst og Kristoffer Nessø befinner seg på banen. Begge er notoriske måltjuver og lar seg ikke be to ganger når mulighetene er der.

Når det gjelder spilleplan for kampen må vi kanskje vurdere å ta utgangspunkt i vår opptreden mot SOIF og bruke den som mal. Sannsynligvis starte slik og så får utviklingen fortelle om det er riktig måte å agere på.

Det er to år siden sist disse to lagene møtte hverandre. I mellomtiden fikk Lofoten et ettårig opphold i 3.divisjon. En tilværelse som neppe minnes med særlig glede. Men et lærerikt år på mange måter var det sikkert, og ga et svar på hvor lista ligger for ambisiøse lag.  For Lofoten er det viktig å bruke kunnskapen fra fjorårssesongen til det beste i den lokale divisjonen dette året og kanskje legge et bedre grunnlag for neste framstøt mot en høyere divisjon.

Sist tilsvarende kamp, i 2015: 3-1

Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
g9-laget 423 foto svein b simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS