spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Endelig seier PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
07.05.2017
 landss__06.05.2017_mlsjanse_foto_svein_b_simonsen_423.jpg
Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane.

Landsås – Grovfjord 1-3 (1-2)
Landsåsbanen
Dommer: Reinulf Svendsen, Bjerkvik IF
Tilskuere: Ca 70
Været: Lettskyet, sol, ca 4 gr

Målene:
15.min.     0-1 Even Bjørnå
22. min.    1-1 Aleksander Småbakk
45+1 min  1-2 Martin Berg
63. min     1-3 Viktor Framvik

 

Grovfjords lag
Nr
Navn
Bytter
Kort
 1  Karl Harald Bruun
   Gult (Årets andre)
 13  Erling Eriksen
 86. min
 
  4
 Stian Christensen
   
  5
 Eirik Christensen
   
 15  Jacob Kulseng-Hansen 
   Gult (Årets andre)
 16  Magnus Johnsen
 83.min  
  8
 Even Bjørnå
   
  6
 Sindre Brandsegg
   
 17  Martin Berg
 46.min  
 19  Andreas Martinsen
 88.min  
 11  Viktor Framvik
   
   Innbyttere    
 12  Tor Andrè Hansen
 46.min
 
  9
 Simen Bjøri
 83.min
 
  2
 Isak Kulseng-Hansen
 86.min
 
 21  Joacim Martinsen
 88.min  

 

 

terning_4-2.jpg
 En rufsete 1.omgang hvor grovfjordlaget ikke var helt påkoblet og som ga motstanderen vel mange muligheter. Litt tur å lede til          pause.
 Andre del av oppgjøret var en helt annen opplevelse av et lag som koblet på innsatsturboen og styrte sluttomgangen fra start til slutt.

 

Første omgang preget av nervøst og periodevis rotete og mye upresist spill, spesielt av Grovfjord. Bortelaget forsøkte å spille seg gjennom en motstander som var rask å falle tilbake med store deler av laget ved overganger i mot. Dette ga dårlige arbeidsforhold for Grovfjords offensive spillere som gang på gang gikk seg fast og kom til få muligheter.

Men kvarteret ut i kampen var lykken litt på vår side da Even Bjørnå dro til med et skudd fra omkring 16 m. Ballen stusset via en landsåsforsvarer og utmanøvrerte keeperen og trillet inn i hjørnet.

Etter målet falt Grovfjord kvalitetsmessig og Landsås fikk gjøre det laget er best i, overganger fra egen sone. Få minutter etter grovfjordledelse var det balanse i målregnskapet.  I sitt deffensive arbeid ble ballen rotet bort omkring midt på egen halvdel. Landsåsangriperen kriget til seg ballen forserte noen meter og fra ca 25 m dro han til med et fantastisk skudd – dèt kan han henge på veggen hjemme og notere på sin fotball-CV. Ballen fikk en flott og presis bue før den smalt i stolpen neste helt oppe ved motsatt kryss og inn i nettmaskene.

Landsås yppet seg flere ganger etter dette og hadde flere gode muligheter som kunne gitt scoringer, men prestasjonene var ikke gode nok. I stedet viste Grovfjord hvordan det skulle gjøre. Et angrep dratt opp på høyre side ble avsluttet av Martin Berg som dro seg innover parallellt med dødlinja og fra skrått hold avsluttet han med et skudd som gikk inn via keeperen. Litt mot spillets gang, men slik er nå en gang fotballen. Dette var nykommerens første seriemål i grovfjordtrøya

I andre omgang snudde det seg for Grovfjord. Mer bestemthet, større innsats over hele linja og tøffere i duellene. Når Viktor også fikk gode arbeidsforhold på sin venstreside eide de oransje de siste førtifem. Laget trykk Landsås mer og mer utover i omgangen og spilte seg til etter hvert gode muligheter inne i landsåsboksen. Men de helt gode og presise løpene som sammen med den perfekte pasningen som kunne gitt flere avslutninger i nota kom ikke, med unntak av Viktors ene store sjanse som han sørget for på sedvanlig vis. Løp inn fra vingen og avslutning i kassa.

-Vi visste det ville bli en «krig», oppsummerte trener Steinar Johannessen etter kampen og lagets første seier. Slik ble det, spesielt i første omgang. Det laget som vant flest dueller ville også vinne kampen.
Slik ble det, vi var klart best i siste halvdel og Landsås produserte knapt målsjanser i denne perioden, kunne en smilende trener fastslå.

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
trebatfestivalen b�ter foto gunnar johansen.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS