spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Tap i premieren PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
30.04.2017
leknes_b_29.04.2017_grovfjords_ml_ved_jk-h_-_423-2_foto_svein_b_simonsen.jpg
Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.
På bildet har debutanten Jacob Kulseng-Hanse(utenfor bildet) scoret Grovfjords mål.
Leknes - Grovfjord
29.04. kl 1400


Leknes kunstgress
Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL
Publikum: Ca 200

Været: Strålende sol, ca 7 gr

Målene:
16.min. 1-0 Abdullah Mohammedi
26.min. 2-0 Robert Robertsen
59.min. 3-0 Nikita Kalinins
77.min. 4-0 Alexander Iversen
83.min. 4-1 Jacob Kulseng-Hansen

  

Grovfjords lag
Nr
Navn
Bytter
Kort
  1  Karl Harald Bruun
   
  9  Erling Eriksen
   
  2
 Ronny Pettersen
   
  4  Stian Christensen
   Gult
 15  Jacob Kulseng-Hansen (debutant) 
   Gult
  5  Eirik Christensen
   
 16  Magnus Johnsen
   
  6  Sindre Brandsegg
 48.min  
 22  Jons Rasmussen
 65.min  
 17  Marin Berg (debutant)
   
 23  Stian Eilertsen
 54.min  
   Innbyttere    
 19  Andreas Martinsen
 48.min  
  3  Daniel Pedersen
 54.min  
 21  Joacim Martinsen (debutant)
 65.min  

   

terning_2.jpg
I utgangspunktet var det ventet å bli en vrien oppgave for oransjetrøyene å skulle hente poeng i dette oppgjøret. Når Grovfjord ikke maktet å sette sine muligheter i første omgang og med tap av sentrale spillere (skader)i den andre ble oppgaven for stor for et hardtkjempende bortelag.  

Som vanlig på Leknes ønsker hjemmelaget ta initiativet i kampen allerede fra start, og intet unntak i denne kampen heller.  Allerede etter få minutter kom den første store muligheten for et aggressivt hjemmelaget, men muligheten ble blåst over. Knappe 10 min kom neste store sjanse, men ballen stusset tverrliggeren og ut.


Leknes skapte stort sett alle sine angrep på venstresiden og med flere raske spillere involvert i overgangene ble det både rom og tid for de lyseblå til komme seg dypt inne på Grovfjords halvdel. Bortelagets forsvar fikk en svært travel startperiode i kampen med å klarere og rense unna, men etter vel et kvarters spill fikk Leknes uttelling på overtaket da Asadulla Mohammedi fikk stå nokså alene i boksen å motta et innlegg fra venstrekanten. Det var lite Kekk i buret kunne gjøre med skuddet fra ca 10 m.

Etter målet greide imidlertid Grovfjord samle seg. Fikk strammet opp lagdelene, ble mer kompakt og hindret lofotlaget få de store rommene å  spille i. Det ga Grovfjord bedre muligheter til å få overganger fra bedre posisjoner på banen og kom seg lenger inn på Leknes sin banehalvdel. Som resultat fikk oransjetrøyene noen cornere, og på ett av disse hadde Stian en stor mulighet, men dessverre føk ballen like over tverrliggeren.

I siste halvdel av omgangen maktet Grovfjord holde unna i egen boks, men det deffensive var imidlertid ikke våken nok på et frisparkinnlegg fra ca 25 m og Robert Robertsen fikk upresset springe seg fri inne på 5 m og kunne nokså uforstyrret styre inn kula med hodet.

En kalddusj i en god grovfjordperiode. Men Grovfjord.laget ga ikke opp og skapte et par gode muligheter i siste halvdel av omgangen, bl.a hadde Stian Eilertsen en stor sjanse da han ble spilt fri sentral, men leknesforsvaret jobbet godt hjemover og fikk blokkert forsøket.

Leknes var best i omgangen sett under ett og ledelsen var ok. Men i denne type kamper er det viktig å sette de muligheter en får hvis det skal være håp om poeng, og det maktet dessverre ikke Grovfjord denne gangen.

Tidlig i andre omgang måtte både Sindre og Stian E gi seg på grunn av strekkproblemer og bortelaget mistet dermed mye av kraften og løpsstyrken på midtbanen. Når også Jonas måtte gi seg etter halvveis spilt omgang ble mye av farten i fremste rekke også borte.

- Dette preget Grovfjord i resten av kampen, og vi ramlet litt sammen etter dette, mente trener, Steinar Johannessen, som også syntes Grovfjord var bra med i første omgang og skapte mange gode sjanser i denne perioden, og med litt bedre uttelling burde puttet et par ganger.

Etter grovfjordbyttene fikk Leknes stort sett gjøre som det ville. Det ble imidlertid mye balltrilling og god jobbing i de bakerste rekkene hos Grovfjord ble det kun med to scoringer for hjemmelaget i omgangen.
Det første etter en corner hvor en svært bestemt og pågående Nikita Kalinins vant duellen inne i boksen og headet kula kontant i mål.
Siste scoring for Leknes kom etter en lang diagonalpasning hvor Alexander Iversen fikk ta ned ballen nesten inne på 5 m og kunne plassere ballen forbi vår keeper.

Grovfjord fikk imidlertid pynte litt på resultatet da Jacob fikk kranglet til seg ballen inn i leknesfeltet etter corner og fikk til slutt tuppet den inn. Selv om målet ikke hadde innvirkning på sluttresultatet var det likevel viktig å få denne reduseringen.

Resultatet må også ses i lys av vi manglet både Viktor og Even, som begge ikke var tilgjengelig til denne kampen, og med tre sentrale spillere som måtte gi seg utover i kampen kunne vi nesten ikke forvente at vi skulle være jevnbyrdige med motstanderen.

De øvrige spillerne skal ha all honnør og ære for innsatsen og viljen til å stå på kampen ut selv etter at det ble klart at poeng ikke lenger var mulig. Det blir en viktig egenskap å ta med seg utover en travel og hektisk kampperiode som kommer.

Grovfjord blir neppe det eneste laget som kommer til å tape fotballkamper på Leknes.

Allerede i morgen venter et sterkt hjemmelag, Høken, på bortebane. Andøyguttene fikk en pangstart på sesongen  etter å ha slått Medkila 3-2 i sin seriedebut.  Nok en motiverende utfordring for Grovfjord.   Hvis både Sindre og Stian E må stå over kan det bli slitsomt. Imidlertid håper vi Viktor og Even er tilbake……de vil behøves. 

Vi tok poeng i fjor (1-1) på Bleik, ingen grunn for å ha lavere ambisjoner i år, uansett hvordan laget blir.

Flere bilder fra kampen finner du på Grovfjord ILs facebookside.

Tabell og resultater

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
grytoy hjemme thomas haugland foto svein b simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS