spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden arrow Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Kan Grovfjord få revansj PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
29.09.2016
ballstad_25.06.2016_viktor_framvik_ml_3_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
 for det forsmedlige tapet på Ballstad i vårsesongen?

Siste hjemmekamp i årets sesong med Ballstad som gjester på Sletta lørdag.

Hvor Grovfjord til slutt ender på tabellen er helt uvisst, det avhenger av resultatene i de to siste serierundene. Men mest sannsynlig et sted mellom 6-8. Skulle dette bli endelig vil Grovfjord overleve i divisjonen.
Grovfjord har levert en godkjent andre halvdel av sesongen og har bare Morild og Skånland foran seg på høsttabellen, så langt. Men det gjelder å stå ut hele høsten også.

Slik det ser ut pr dato kommer tre lag ned fra 3.divisjon til vår kretsserie, men Mjølner ligger dog litt utsatt til og kan i verste fall følge ned sammen med Medkila, Lofoten og Melbo.

Narviklaget møter Bodø/Glimt 2 til et avgjørende oppgjør på Narvik stadion lørdag ettermiddag. Hjemmelaget leder med tre poeng og har noen mål bedre målforskjell enn bodølaget. Imidlertid har rødtrøyene levert en god høst og med seier beholder laget plassen. Skulle derimot Glimt vinne er alt åpent før avslutningen neste helg.

Vil tro at Glimt-ledelsen neppe er særlig fornøyd om andrelaget skulle rykke ned til 4.divisjon. Det vil omtrent være krise i den gule leiren da lokalserien ikke er ønsket arena for rekruttene og reservene til A-laget.

Vår motstander på lørdag, Ballstad, befinner seg i nesten samme situasjon som Grovfjord, men ligger to poeng bak og har en klart dårligere målforskjell. Laget er derfor like «desperat» som oss etter å sikre seg viktige poeng.  Lofotlaget avslutter serien hjemme mot bygdelaget Leknes, mens Grovfjord også møter naboen, Skånland, på Evenskjer.

I en utsatt kamp onsdag kveld vant Stålbrott over Landsås med 6-4 og har plutselig fått heng på midtsjiktet og blåst liv i håpet om et liv i divisjonen også neste år. Laget har igjen Harstad B på bortebane og Kabelvåg hjemme i siste. Med andre ord – ingenting er ennå avgjort.

Grovfjord er i den posisjon at laget kan avgjøre sin skjebne selv og sikre seg plassen på egen hånd, uten å være avhengig av hjelp av andre.
Sannsynligvis må laget gjøre det på hjemlig gress, for på bortebane har laget vært mildt sagt, svært skralt. Kun èn borteseier (Kvæfjord) er alt de oransje kan vise til på fremmed kunstgress.

Årets verste borteoppgjør pr. d.d var i sommer mot nettopp denne rundens motstander. Grovfjord ledet 2-0 etter ca 10 min. Ballstad får èn spiller utvist på dette tidspunktet, men makter likvel å snu kampen til 4-2. Grovfjord reduserer til 4-3 før Ballstad får ny spiller utvist etter ca 70 min.  Med to flere spillere de siste 20 minuttene taper likevel Grovfjord til slutt 4-5, i en x-files kamp.

Det ville være synd om akkurat dèt oppgjøret skulle være det som vi ser tilbake på som avgjørende dersom Grovfjord rykker ned. Derfor er det viktig å være 110% skjerpet på lørdag og mobilisere full innsats gjennom samtlige  90 minutter for å revansjere det forsmedelige tapet.

På Sletta skal VI sjefe, gutter!


Resultater og tabell

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
folkvang vadso 1970.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS

XL-Bygg Skjærran Byggevare