spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Tøff bortekamp PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
22.09.2016
hken_18.06.2016_markus_hoff_svendsen_scorer_ml_4_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Grovfjord reiser til Vesterålen for å møte Høken på lørdag. På bildet scorer Markus hjemme mot Bleik-laget.


Grovfjord reiser til Vesterålen førstkommende lørdag for å møte Høken på Bleik i årets tredje siste kamp. Lagene er naboer på tabellen og dermed også rivaler i kampen for å berge divisjonsplassen. Begge klubber ligger pr. i dag akkurat på riktig side av nedrykksstreken, men veien for å komme under er svært kort.


Skulle kampen ende med en vinner vil dette laget ha lagt et godt grunnlag for videre eksistens på dette nivået. Taperen vil selvfølgelig komme i en mer ugunstig posisjon, men toget er likevel ikke gått. Det avhenger av hva taperen makter i sine to siste kamper og hva lagene rundt greier å sanke av poeng i innspurten.

Høken og Grovfjord er ikke bare tabellnaboer, begge har pussig nok nesten identiske prestasjoner både på hjemme- og bortebane. Lagene har vunnet syv kamper på egen arena og samtidig gått av som tapende part på fremmed grunn like mange.

Med et slikt utgangspunkt ser det unektelig bra ut for Høken, mens Grovfjord får en utfordrende oppgave i landsbyen på Andøya. Men nå er det en gang slik at statistikker er til for å brytes, så hvorfor ikke nettopp i dette oppgjøret.

Lagene møtes for 22. gang siden det første innbyrdes oppgjøret fant sted 13.mai 1978 på Sletta. Kampen endte for øvrig målløs. Høken har alltid vært en fryktet motstander på egen bane og statistikken er også tydelig på dette. Først i det syvende oppgjøret på Bleik kunne grovfjordspillerne reise hjem med alle poengene.

Selv om Grovfjord i de siste hjemmekampene mot gultrøyene har vunnet med til dels store sifre har likevel Bleik-gutta plaget oss på Andøya. Det er vel liten grunn til å tro det blir noe annerledes også denne gangen.

Sindre Brandsegg soner karantene etter sitt tredje gule i sist kamp, mens Stian Christensen er klar etter å stått over mot Kvæfjord. Stian Eilertsen er uaktuell resten av sesongen.

 

hken_borte_magnus_brseth_foto_svein_b_simonsen.jpg
Tomålscorer Magnus Børseth i duell med Høken-forsvaret på Bleik i 2011. Kampen den gang endte 3-3.

 


Det er fem år siden disse lagene sist spilte i samme divisjon og i kampen på Bleik stilte Grovfjord med denne startelleveren.
Mikkel Rasmussen, Raymond Olsen, Mats Wiik, Jonas Svendsen, Magnus Rist, Thomas Haugland, Markus Arentsen, Magnus Børseth, Erol Mercanoglu, Raymond Johnsen og Matias Olsen.

Kampen spilles lørdag 24.09. kl 1400 på Bleik stadion
Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås

Vårkampen: Grovfjord – Høken 7-2

 

Terminliste og tabell

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
190.jpg
Avstemning

Copyright © 2019 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS

XL-Bygg Skjærran Byggevare