spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Påmelding fotballskolen
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
BCC Sykkel PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
04.08.2016
bcc_sykkel_pynting_04.05.2016_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Bygda pynter seg til lørdagens sykkelfest.

BCC Sykkel 2016
Grovfjord forbereder seg til lørdagens sykkelfest når bygda venter over 200 syklister gjør sin målgang ved Grov skole etter å tilbakelagt hhv 80 og 190 km fra Riksgrensen.
I tillegg kommer trimmerne som nøyer seg med ca 35 km fra Gratangsbotn.

Med tilskuere, støttepersoner til syklistene og øvrig arrangørstab kan det nok ventes omkring 300 personer vil sette sitt preg på bygda i noen hektiske og travle ettermiddagstimer på lørdag.

Dette vil derfor føre til noen trafikkale utfordringer i området Øra - Sjøvollen.

Som målarrangør av sykkelrittet ber Grovfjord IL lokalbefolkningen være inneforstått med dette og opptre smidig og imøtekommende i møtet med syklistene og retter seg etter de anvisninger som blir gitt av arrangørene ute på veien.

Bl.a vil det i innkomstperioden for syklistene, ca kl 1500 - 1700, bli opprettet enveiskjørt sone mellom krysset i Øra og krysset FV 825/veien opp til Gloen. Det vil i den aktuelle tidsperioden kun være tillatt å kjøre retningen fra Øra til Sjøvollen. (I samme retning som syklistene kjører til mål.)

For de som kommer fra nordsiden av krysset 825/Gloen må disse kjøre over Gloen/Ressan og videre mot Harstad eller til sine eiendommer mellom Øra og Sjøvoll.

Med velvilje og litt tålmodighet bør dette kunne foregå uten store problemer og vi Grovfjord IL håper lokalbefolkningen setter pris på den høye aktiviteten og det store engasjementet rittet fører med seg.

Værutsiktene er gode for lørdagen og Grovfjord IL ønsker publikum, syklister og arrangør lykke til med arrangementet og at vi sammen gjør dette til en flott og minnerik dag for sykkelsporten i bygda.

bcc_sykkel_flaggpynting_04.08.2016_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Det er ikke helt som Arctic Race, men litt pynting er foretatt i forbindelse med sykkelrittet, bla. på trafikkøya i krysset og opphenging av flagg fra Lømyra til brannstasjonen.
Har du noen gjenstander igjen fra fjorårets store begivehet i Grovfjord er det full anledning å stille det ut langs sykkeltraseen på lørdag også.

 

Mange travle timer gjenstår før startskuddet går lørdag formiddag. Men noe begynner å falle på plass. I kveld ble bl.a kafèteltet på skoleplassen satt ut, og noen av bordene er også kommet på plass.

Har du ledig tid på lørdag og lyst til å bidra for at arrangementet skal bli best mulig, ta kontakt med Sverre Arne Dalhaug, tlf. 482 26 553.

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
furubotten og sundquist - ii  foto svein b simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2018 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS