<-- END: PÃ¥melding Fotballskolen -->
spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
X-files på Ballstad PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
26.06.2016
ballstad_25.06.2016_matias_olsen_og_sindre_brandsegg_duell_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Kaptein Matias Olsen og Ballstad ble et nummer for stor for Sindre Brandsegg og Grovfjord i gårdagens kamp, selv med utviste spillere.

4.divisjon Hålogaland lørdag 25.06.2016 kl 1400

Ballstad - Grovfjord 5-4 (4-2)
Ballstad kunstgress
Dommer: Espen Ludviksen, FK Landsås
Tilskuere: Ca 50
Været: Skyt opphold, ca 11 grader

Målene:
 6.min  0-1 Andreas Martinsen
 9.min. 0-2 Sindre Brandsegg, straffe
16.min. 1-2 Johannes Olufsen
17.min. 2-2 Herman Valberg Johnsen
29.min. 3-2 Lars Benjaminsen
36.min. 4-2 Filip Mørkved
46.min. 4-3 Viktor Framvik
57.min. 5-3 Lars Benjaminsen
79.min. 5-4 Andreas Martinsen

Røde kort:
Fredrik Stensen (keeper) 8.min, Morten Arctander Moe 65.min, begge Ballstad

 

Grovfjords lag
Nr
Navn
Bytter  Kort
 1  Eirik Christensen
   
 6  Elias Bjørnå
   
 2  Ronny Pettersen
   
 4  Eirik Nikolaisen
 46.min/Inn 89.min
 
 20  Levi Alexader Verbaan
   
 17  Sindre Brandsegg
 90.min  Gult
  7  Eirik Myrvang
   Gult
 10  Even Bjørnå
   Gult (står over mot SOIF)
 11  Viktor Framvik
   
 19  Andreas Martinsen
   
 22  Jonas Rasmussen
   
   Innbyttere    
  3
 Daniel Pedersen
 46.min  

 Magnus Johnsen var med til Ballstad. men pga skade var han ikke aktuell å spille

 

emoji_sorg.jpg
Til tross for at hjemmelaget spilte nesten hele kampen med 10 spillere og siste halvdel av andre omgang med bare ni, maktet ikke Grovfjord utnytte denne fordelen......svært skuffende.

 

Det så så lovende ut for Grovfjord i starten av kampen. Med tomålsledelse og Ballstad redusert til 10 mann etter knappe 10 minutter lå alt til rette for en flott dag for bortelaget. Tanken om tre poeng og ytterligere distansering fra lofotlaget på tabellen lå svært nær.

Men dessverre, etter å ha mistet keeperen tidlig, så det ut til at denne situasjonen tente de resterende spillerne på hjemmelaget som la ned en formidabel innsats og aggressivitet gjennom hele kampen for å utligne spillertapet.

Imidlertid var det Ballstad som tok grep fra start med stor intensitet og stå høyt i banen med laget. Det ga overganger fra midtfeltet, men uten at de oransje kom til sjanser de første minuttene. På mange måter var det derfor litt mot spillets gang at Grovfjord tidlig skulle opparbeide en tomålsledelse.

Seks minutter var passert da bortelaget spilte seg til et hjørnespark. Innlegget ble klarert utover hvor Even Bjørnå fra omkring 25 m la knallhardt inn igjen. Der dukket Andreas opp inne i boksen og styrte ballen, på hockeyvis, i mål.

To minutter senere kom situasjonen som skapte den første utvisningen. Et langt oppspill til hurtigtoget Viktor som dro seg fri inne feltet. Ballstadkeeper, Fredrik Stensen, på vei ut kolliderte med Viktor.

 
ballstad_25.06.2016_straffe_sindre_brandsegg_scorer_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
En situasjon dommeren vurderte til rødt kort og straffe til Grovfjord. Sindre var som vanlig sikker fra ellevemeteren.
 

Men hvor lenge fikk Grovfjord ha gleden av denne ledelsen? Åtte minutter senere hadde 10 ballstadspillere utlignet forspranget.
Redusering kom etter en corner som ble klarert utover til Johannes Olufsen. Fra litt innenfor 16 m skjøt han tilbake mot mål hvor ballen på sin vei traff en annen spiller, forandret retning og utmanøvrerte Eirik i grovfjordmålet, før ballen forsvant inn i motsatt nettvegg.

Minuttet etter var utligningen et faktum. Eter noe ubesluttsom og famlete spill i grovfjordforsvaret kunne Herman Valberg Johnsen sette ballen i mål fra kort hold.

Bare åtte minutter senere var resultatbildet snudd da forsvaret ikke maktet avklare og med keeper langt ute i feltet styrte Lars Benjaminsen inn ballen fra omkring 17 m.
Filip Mørkved økte ledelsen til to mål etter et innlegg på bakerste stolpe. På tjue minutter hadde altså Grovfjord sluppet inn fire mål mot et lag med en spiller mindre – utrolig skuffende.

Selv om Ballstad hadde ballen mest i omgangen var likevel effektiviteten høy. Utover målene skapte ikke hjemmelaget særlig farligheter foran grovfjordmålet.

ballstad_25.06.2016_viktor_framvik_ml_3_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Med tidlig redusering av Viktor (skjult bak nr 19) i andre omgang øynet Grovfjord håp om å komme tilbake i kampen, og kanskje også kapre poeng og muligens seieren.
   

Men et grovfjordlag som bare stanget mot ballstadforsvaret uten å skape de forløsende sjansene kontret et effektivt hjemmelag i stedet.
Hurtig oppspill på høyresiden og et påfølgende innlegg som ble effektuert i kassa av Lars Benjaminsen, i underkant av kvarteret ut i omgangen, ble en vriden situasjon ytterligere forverret.

Men forhåpningene om å komme tilbake i målprotokollen økte da Morten Arctander Moe fikk lagets andre utvisning med 25 minutter igjen å spille. En tøff takling fikk dommer, Espen Ludviksen, til å hente fram det røde nok en gang.

Men hjemmelaget tok grep med dette utgangspunktet. To firere (busser) med kort avstand i mellom ble parkert lavt i banen. Denne løsningen ga lite bakrom og gjorde arbeidsoppgavene vanskelig for grovfjordlaget.

Gjestene skapte nesten ingenting av farligheter utover Andreas sin redusering. Angrepsspillet de gjenværende minuttene ble for omstendelig, puslete og med for lite power og trykk.

Et konsentrert og duellvillig forsvar gjorde at hjemmelaget alt for enkelt fikk lov å styre kampen inn til seier.
Det skal for øvrig nevnes at Sindre ble skadet en stund for slutt, men fullførte likevel kampen omtrent uten å være involvert i spillet det siste kvarteret.

Det er bare å "bøye seg i hatten" for innsatsen og spillet til Ballstad under noe spesielle omstendigheter i denne kampen, og gratulere lofotlaget med en fullt fortjent seier.

Resultater og tabell

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
glede hos de minste foto svein b simonsen.jpg
Avstemning

Copyright © 2018 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS