spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Påmelding fotballskolen
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Poeng i Lofoten? PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
24.06.2016
ballstad_b_eirik_myrvang_duell_01.05.2015_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
I morgen er det ny lofottur for Grovfjord når Ballstad er motstander i nest siste serierunde i vårsesongen.
Eirik Myrvang i duell i tilsvarende kamp i fjor.

Det vil bli den 21.gangen disse lagene møtes siden første oppgjør i 2002. Oftest har det vært jevne kamper hvor seirene har vært med et mål eller to. Bare sjelden har lagene kunne kvittere ut store seire.

Med begge lagenes tabellplassering som grunnlag kan det også denne gangen ventes et tett oppgjør. Ballstad ligger to poeng bak Grovfjord, men har èn kamp mindre spilt. Det betyr at lofotlaget vil bli ett av flere lag vi kommer til å kjempe mot for å holde oss på rett side av nedrykksstreken og være sikret divisjonsplassen også neste år.

Etter en forferdelig sesongstart har himmelen vært blå den siste tiden. Tre strake gevinster med store seierssifre har bidratt til at Grovfjord har klatret opp til en sentral plass på tabellen. Men avstanden mellom lagene i midtsjiket er marginal og lite skal til for falle tilbake eller ta ytterligere steg oppover.

Derfor er det svært viktig i alle fall å ikke tape på Ballstad. Det vil gi uendret forhold mellom disse lagene og vil også være positivt med en ok tabellplassering før møtet mot SOIF neste uke og fotballferie.

Ballstad er sikkert like interessert å beholde plassen i divisjonen som oss. Ikke minst med tanke på fortsatte lokaldueller mot bygdelaget og øvrige klubber i en forventet kvalitetsmessig god 4.divisjon i 2017.

Vi som følger Grovfjord på nært hold håper gutta viser samme guts og innstilling i denne kampen som vi har registrert i de tre siste. Selv om Ballstad ikke er på riktig samme nivå som i fjor på denne tiden forventes det likevel en tøff kamp. Laget er for øvrig det eneste som hittil har slått divisjonslederen Morild og gir med det et bevis på at ingen skal føle seg sikre i møte med et hardtarbeidende hjemmelag.

Kampstart: Lørdag 25.juni kl 1400

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
a-laget 1967 300.jpg
Avstemning

Copyright © 2018 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS