spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Påmelding fotballskolen
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
En hyllest til Raymond! PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
20.06.2016
medkila_borte_mal_3_jubelgutta.jpg
Raymond avslutter spillerkarrieren i Grovfjord.


Raymond har i et innlegg på A-lagets egen FB-side meddelt at han avslutter sin tid som aktiv i klubben. Han ønsker å trappe ned fotballvirksomheten, men vil bidra noe for moderlaget, Ballangen.

Vi i Grovfjord IL har full forståelse for beslutningen om at du ønsker å avslutte din fotballkarriere i klubben og hovedsaklig prioritere din egen nære familie i tiden framover. I alt ble det 140 seriekamper og 31 seriemål i den oransje trøya.

Samtidig er vi også full av takknemlighet for din utrolige innsats og engasjementet som trener og spiller siden du kom til oss i 2007.
Hvor mange tusen kilometer du har kjørt og hvor mange hundre timer du har tilbragt i bil på dine uttallige turer fra og til Tromsø er det knapt noen som vet. Sikkert ikke du selv heller.

Ikke bare har du kjørt fra Tromsø til Grovfjord, men også videre til fotballbaner rundt om i distriktet og til Lofoten og Vesterålen.

Det glemmes ikke at du for noen år siden kjørte utover til Stokmarknes en lørdag for å spille kamp - for rett etter kampslutt sette deg i bilen og kjøre direkte til Honningsvåg for å delta i konfirmasjon på søndag.

At du har maktet dette oppofrende og engasjerende arbeidet for klubben er det mange som ikke har skjønt du har orket - år etter år.
Men det forteller mest om personen Raymond med det store hjertet og hans brennende engasjement for medspillerne og øvrige venner i Grovfjord IL.

Men kjenner vi deg rett vil du fortsatt ha «lopper i blodet» og som det friluftsmennesket du er har du sikkert enda noen turer som ikke er gått og fjelltopper som ikke er besteget, men som står på blokka di.

Vi i Grovfjord IL hadde flaks som ble valgt til å være din klubb fra 2007 og årene etter. Hadde ikke du hatt hånd på roret av klubbskuta i denne perioden er det stor sannsynlighet for at A-laget i dag hadde vært historie.

Du vil for alltid ha stor plass hos alle oss med grovfjordhjerter. Takk for alt du har gitt fotballen i Grovfjord IL og lykke til videre med «ditt nye liv», Raymond!

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
othelius-nilsen2_large.jpg
Avstemning

Copyright © 2018 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS