<-- END: PÃ¥melding Fotballskolen -->
spacer spacer
Kontakt ossSidekartNæringslivHjertet i NorgeKort historikkForsidenBanefordeling
Forsiden
Hva skjer?
Sykkel
Barneidrett
Skiløyper
A-laget
Trimgruppa
Sommarhelga
Lenker
Nyhetsarkiv
Videoklipp
Medlemskap

Siste nytt

Mest lest


RSS
  spacer
Du er her: Forsiden

Vår hovedsponsor:
Grovfjord Bygg - vår hovedsponsor!

 
Sterk prestasjon PDF Utskrift E-post
Skrevet av Svein Bertin Simonsen   
10.06.2016
kvfjord_09.06.2016_-_viktor_framvik_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

4.divisjon Hålogaland

Kvæfjord - Grovfjord 1-5 (1-2)

Borkenes kunstgress
Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL
Tilskuere: Ca 40

Været: Lettskyet, noe sol. Ca 7 grader

Målene:
12.min. 0-1 Viktor Framvik
14.min. 0-2 Viktor Framvik
24.min. 1-2 Chris Andersen
52.min. 1-3 Viktor Framvik
87.min. 1-4 Viktor Framvik
90.+1m 1-5 Elias Bjørnå

 

 Grovfjords lag
Nr
 Navn 
 Bytter
  1  Ole Markus Simonsen 
 46.min
  2  Ronny Pettersen
 68.min/ Inn: 85.min
  4  Eirik Nikolaisen
 
  5  Eirik Christensen
 
 16  Magnus Johnsen
 85.min
 11  Viktor Framvik
 
 13  Erling Eriksen
 
 10  Markus Hoff Svendsen
 64.min
  8  Even Bjørnå
 
 19  Andreas Martinsen
 
 17  Sindre Brandsegg
 
  Innbyttere
 
 25  Hugo Sæther
 46.min
 15  Elias Bjørnå
 64.min
 21  Peder Molund
 68.min

 Ingen kort til grovfjordspillerne

 

terning_6.jpg
Ingen tvil, prestasjonen i Kvæfjord var verdt en sekser. Viktor herjet med kvæfjordforsvaret kampen gjennom. Men like viktig er at grovfjordlaget har hevet seg betydelig siden innledningen av sesongen.  Stor innsats og sterk vilje til å krige og kjempe gjennom samtlige nitti minutter er det som gledet aller mest - da kommer resultatene.

 

Etter at hjemmelaget var tidlig frempå og skremte Grovfjord litt etter en corner startet en god og effektiv periode for de oransje. Aggressivt spill, gode bevegelser i lengderetningevne  og vilje til å vinne ballen høyt i banen satte hjemmelagets forsvar under press og fikk backfireren ute av balanse.

Det ga gode muligheter for hurtige oppspill en svært løpsvillig Viktor. Etter 10 minutter kom Grovfjords flotteste og mest presise angrep da Sindre tredde ballen gjennom hjemmelagets forsvar til vårt hurtigtog som startet onside i riktig øyeblikk og helt alene med keeperen var starten for Viktor-showet begynt.

kvfjord_09.06.2016_viktor_ml_nr_2_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Nesten plagiat to minutter senere da samme mann doblet ledelsen. Skuddet denne gang var ikke like velplassert som det som førte til ledelse, men kula snek seg så vidt under keeperen og trillet inn.Grovfjord fortsatte å trykke fram til midten av omgangen og hadde også et skudd i tverrliggeren. Sakte, men sikkert fikk etter hvert hjemmelaget bedre struktur på forsvarsspillet og fikk dermed også gjort bedre overganger og Grovfjord måtte skjerpe seg bakover for ikke slippe hjemmelaget til.

Men midtveis kom reduseringen for hjemmelaget på et skudd som Ole Markus ikke fikk skikkelig grep på. Innsatsen hos hjemmelaget for mulig å komme ajour kostet krefter, og etter en god 10-minutters periode kom Grovfjord tilbake, fikk flyttet laget høyere i banen og kom til flere gode gjennombruddsforsøk, men uten skape de helt store sjansene. Likevel kontrollerte grovfjordgutta ledelsen inn til pause.

kvfjord_09.06.2016_saltoinnkast_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
En av kvæfjordspilerne var spesialist på lange saltoinnkast. Men den høye buen ballen fikk gjorde det enkelt for keeper og forsvar å klarere forsøkene.

Bortelaget var med fra første minutt i andre omgang for å hindre Kvæfjord komme i balanse resultatmessig. Etter få minutter var igjen Viktor på farten etter et angrep som blåkopi av det som skjedde i første omgang. Oppspill over forsvaret på venstre kant der ballangengutten fosser innover og ga oss på sidelinjen håp om en trepoenger.


Etter dette jevner spillet seg, men Grovfjord er likevel stadig på jakt etter nye mål og Viktor er jegeren som skal skaffe disse. Halvveis hadde han igjen bare keeperen mellom seg og målet, men kula forsvant over tverrliggeren i retning Nupen.

Kvæfjord maktet spille seg til en kjempesjanse etter overgang fra egen sone etter en grovfjordcorner. Med halve grovfjordforsvaret oppe på hjørnesparket var det tynt bakover da Kvæfjord kontret oppover langs linja.
Men i det øyeblikket angriperen bare hadde å sette ballen i det tomme buret snublet han, omtrent på målstreken, og grovfjordforsvaret fikk ryddet unna.

Etter dette var ikke hjemmelaget i nærheten av noen store sjanser og med de stadige overgangene fra Grovfjords side ventet vi på nok en scoring il bortelaget. Tre minutter før slutt gjentok en situasjonen vi hadde sett flere ganger før og Viktor punkterte kampen definitivt.

kfjord_09.06.2016_glede_-_423_foto_svein_b_simonsen.jpg
Stor glede hos gutta etter at Viktor putta det fjerde målet og sikret seieren.
 
kvfjord_09.06.2016_elias_blir_gratulert_av_lagkameratene_foto_svein_b_simonsen.jpg
Da var det bare hyggelig at Elias fikk æren av å avslutte målrekka ved å pirke ballen over streken etter en kanonade  mot kvæfjordmålet av flere grovfjordspillere. Her blir Elias gratulert av sine lagkamerater.

Til tross for en klar seier var ikke Kvæfjord noen enkel motstander. Laget spilte bra og kjempet godt, og Grovfjord måtte ta fram sitt beste for å sikre årets første borteseier.

For undertegnede var det en fornøyelse å være vitne til den gode utviklingen grovfjordlaget har vært gjennom de siste to kampene der gårdagens oppgjør er det foreløpige høydepunktet.  Laget har fått bedre balanse i leddene, er mer kompakt mellom disse og gir ikke fra seg store rom så ofte som i starten.

Når i tillegg innsatsen og duellviljen er kommet på plass i rikt monn har det blitt et felles løft som har det gitt positive resultater. Spesielt godt å se gutta gleder seg sammen over scoringene på en måte jeg nesten ikke har sett før, og uansett hvem som putter. Etter mange tunge stunder fortjener spillerne og Hege den suksessen som de to siste kampene har gitt.

Nå vet vi hvor nivået ligger og hvilken innsats og arbeid som må legges ned for å gjenskape dette. Fortsatt ligger vi utsatt til på tabellen, men vi har nå i alle fall heng på flere av lagene som ligger like foran oss, og det bør være både inspirerende og motiverende i innspurten av vårsesongen. 

kvfjord_09.06.2016_-_glade_gutter_etter_kampslutt_foto_svein_b_simonsen.jpg
Fornøyde gutter etter kampen.

 

Tabell og resultater

 
spacer  
 
Oppslagstavle
Ingen kommende hendelser!
Tilfeldig bilde
finalelag i salangenturn..jpg
Avstemning

Copyright © 2018 Grovfjord IL, Moa, 9446 Grovfjord.
Ansvarlig redaktør: Per Sandengen.
Tilrettelagt av Finn Haukebøe.

spacer spacer
Sponsorer:

Sparebanken Narvik

Grovfjord Mekaniske Verksted

Neumann

Neumann

Stamina

HÃ¥logaland Kraft

Skånland kommune

Rustad Transport AS